Itu senang sahaja. Anda boleh membuat pembayaran melalui pindahan akaun, wang pos atau boleh juga menggunakan cek. Dibawah ini adalah senarai bank-bank dan nombor akaun untuk memudahkan anda membuat pembayaran.
Maybank :
Mohd Sham Zurinda Bin Hassan
No. Akaun : 160072405611
EON Bank :
Mohd Sham Zurinda Hassan
No. Akaun : 0591-21-000884-4
@
Warisan2u.Com Enterprise
No. Akaun : 0591-11-001157-5
AmBank :
Mohd Sham Zurinda Bin Hassan
No. Akaun : 166-002-002789-2
CIMB Bank :
Noor Fathilah Binti Jaafar
No Akaun : 03100006950522
Selepas pembayaran dibuat, sila SMS kepada kami di 012-8200278.
Pembayaran menggunakan cek atau wang pos boleh ditulis atas nama Warisan2u.Com Enterprise, No. Akaun : 0591-11-001157-5 dan dihantar melalui pos express kepada kami. Penghantaran akan dibuat selepas cek tersebut sudah ditunaikan ( clear ).
Semua penghantaran akan dibuat melalui Pos Express atau Pos Laju dalam masa 3 - 7 hari mengikut hari bekerja. Semua surat - menyurat boleh di alamatkan kepada ;
Warisan2u.Com Enterprise,
Lot 16, Urban Minimall, Taman Indah Permai,
88450 Kota Kinabalu, Sabah.
Attn : En. Mohd Sham Zurinda Bin Hassan
Maybank :
Mohd Sham Zurinda Bin Hassan
No. Akaun : 160072405611
EON Bank :
Mohd Sham Zurinda Hassan
No. Akaun : 0591-21-000884-4
@
Warisan2u.Com Enterprise
No. Akaun : 0591-11-001157-5
AmBank :
Mohd Sham Zurinda Bin Hassan
No. Akaun : 166-002-002789-2
CIMB Bank :
Noor Fathilah Binti Jaafar
No Akaun : 03100006950522
Selepas pembayaran dibuat, sila SMS kepada kami di 012-8200278.
Pembayaran menggunakan cek atau wang pos boleh ditulis atas nama Warisan2u.Com Enterprise, No. Akaun : 0591-11-001157-5 dan dihantar melalui pos express kepada kami. Penghantaran akan dibuat selepas cek tersebut sudah ditunaikan ( clear ).
Semua penghantaran akan dibuat melalui Pos Express atau Pos Laju dalam masa 3 - 7 hari mengikut hari bekerja. Semua surat - menyurat boleh di alamatkan kepada ;
Warisan2u.Com Enterprise,
Lot 16, Urban Minimall, Taman Indah Permai,
88450 Kota Kinabalu, Sabah.
Attn : En. Mohd Sham Zurinda Bin Hassan
No comments:
Post a Comment